top of page

Viva Talent Festival (VTF17)

Multižánrový festival VTF17 sa bude realizovať v Košiciach po tretí krát od 25. do 31. októbra 2017. Na tento festival sa môžu prihlásiť všetci záujemci od 6 do 26 rokov, zaslaním prihlášok do 20. septembra 2017. Prihlásiť sa môžete pomocou prihlášok na domovskej stránke PKT/PCT - Projekt konfigurácia talent, kde nájdete aj ďalšie podmienky účasti.

Súťaže v žánroch HUDBA, SPEV, TANEC, DIVADLO a VÝTVARNÉ UMENIE budú prebiehať v dňoch od 27. do 29.10.2017 podľa jednotlivých žánroch, realizované v CVČ Košice a Historickej radnici od 10,00 hod.

Vyhodnotenie súťaží sa bude realizovať v programe GALASHOW o 17,00 hod. v Historickej radnici Košice. Organizátori pre súťažiacich pripravili zaujímavé ocenenia a na svoje si prídu aj diváci. V programe Galashow vystúpi skupina ŠLEHA a jeden z divákov si odnesie cenu, ktorým je víkendový pobyt pre dve osoby do Penziónu POD ORECHOM v Turčianskych Tepliciach.

Pre účastníkov je pripravený relaxačno-oddychový program zameraný na spoznávanie krás Slovenska a turistiky. Podľa záujmu účastníkov sa budú realizovať aj workshopy.

 

bottom of page